Një shtetas serb është qëlluar në Zveçan, dhe aktualisht është në gjendje të rëndë. Mësohet se i plagosuri u qëllua në shpinë.

Ndërkohë, anëtarët e Policisë së Kosovës filluan të tërhiqen nga Zveçani, dhe gëzhojat e bëra me municion ishin të dukshëm gjatë rrugës.

Mësohet se deri më tani dy policë të Kosovës kanë kërkuar ndihmë mjekësore. Ata janë duke u ekzaminuar për të parë se çfarë lloji të lëndimeve kanë pësuar.

Pasi përfunduan punë në një situatë jashtëzakonisht të tensionuar, Policia e Kosovës i tërhoqi autoblindat nga Mitrovica e veriut për ta vazhduar aksionin kundër kontrabandës në Zubin Potok dhe Zveçan.