Pak minuta më parë banorëve iu komunikua skualifikimi nga gara i aktores Eva Alikaj.

Zarfi i zi erdhi pasi debati mes saj dhe Luiz Ejllit degradoi në fyerje dhe kërcënime brenda në shtëpinë e BBV.

Shkak u bë një koment i Luizit mbi profesionin e Evës, gjë që solli që kjo e fundit të shpërthente ndaj Luizit duke arritur deri në kërcënime.

Ta çaj kafkën, të marr …”, u dëgjua t’i thoshte Eva-Luizit.