Muhamed Hoxha është 58-vjeçari që u arrestua në portin e Durrësit, pasi iu sekuestruan 251 295 euro dhe medikamente mjekësore.

Ai vinte nga Italia dhe tentoi t’i fuste paratë dhe medikamentet kontrabandë në Shqipëri.

Lexo detajet dhe shiko videon: