Debate me tone të larta dhe ofendime ka pasur sot me Romeo Veshajt dhe Liam Osmanit, ku shkak është bërë deklarata e banorit se Hedi Baci ka flirtuar me të.

“O manjak, përndjekës” – tha Romeo, ndërsa Liami iu kthye: “Unë e kam bërë me fjalë, ti e bëre me gjeste. Je pervers seksualisht, duke i larë vajzat me pije”, duke kujtuar historinë e aktorit me Erjola Doçin.

Mes debatit ka ndërhyrë Graciano Tagani, sipas të cilit, aktori po i përdor situatat për lojë.

“S’ke fuqi të flasësh me mua dhe ndërro krevatin, turp të kesh”, iu drejtua Liami-Romeos, ndërsa ky i fundit vendosi që ta ironizojë.

Pjesë nga debati:

Romeo: O maniak, përndjekës

Liami: A e di ti se çfarë do të thotë maniak?

Romeo: E kam parasysh, ti je

Liami: Unë e kam bërë me fjalë, ti e bëre me gjeste. Je pervers seksualisht, duke i larë vajzat me pije. Lepurush pervers je

Romeo: Vëllazëria e perversëve, kjo je ti

Liami: Nuk të kapi qarku

Graciano: Merre vesh një herë se për çfarë u bë muhabeti, atëherë hajde si

Romeo: Ti se di fare se çfarë më tha ai te banja

Liami: Çfarë të thashë

Graciano: Ju drejtove Meritonit

Romeo: E keni bërë të gjithë

Graciano: Leje more leje, mos i përdorni situatat por minimizoji

Liami: Lepurush pervers je. Të vendosa qarkun dhe nuk të kapi qarku, dole dhe ndërrove krevatin

Romeo: Ti je mashkull pis

Liami: S’ke fuqi të flasësh me mua dhe ndërro krevatin, turp të kesh

Romeo: Hajde, hajde