Nga Bujar Qesja

Vellezerit Mustafa dhe Naim Saraçi binomi i futbollit

Respekte per vellezerit Saraçi : Mustafai dhe Naimi. Vertet nga Kavaja, por i dhane shume futbollit durrsak. Faja ka pak vite qe eshte larguar nga jeta, ndersa Naimi jeton ne Tirane.

Me Naimin lidhemi vazhdimisht. Ka shume mall per Durresin dhe durrsaket dhe u eshte mirnjohes, per respektin dhe miqesine qe kane treguar ndaj Saraçeve te njohur te futbollit durrsak.

Por shume me teper mall ka, per brezin e futbollisteve te Lokomotives, kur luajti nga fundi i viteve 60-te.

Durrsaket ju duan dhe nuk ju harrojne. Une si djali i ketij qyteti, kam shkruajtur per ju dhe gjithnje do te tentoj te perqendrohem ne vlerat e juaja.

Kujtim Fajes tone te paharruar dhe shendet i miri dhe i urti Naim Saraçi!

bujar qesja

Durres: 31 janar 2021

Ne foto: Mustafa Saraçi (majtas) dhe Naim Saraçi