Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Bebe Rexha, së fundmi ka ndarë disa mesazhe frymëzuese në InstaStory, ku ka inkurajuar fansat e saj se si të veprojnë në një lidhje.

Me një ton të sinqertë dhe mbështetës, ajo ka ofruar këshilla të vlefshme për ruajtjen e paqes dhe mirëqenies personale.

Në njërin nga shkrimet, Bebe Rexha shkruan: “Ndoshta ju do të gjeni dikë që ju do, i cili nuk ju shqetëson në paqen tuaj”.

Ky mesazh thekson rëndësinë e të qenit me dikë që respekton dhe ruan paqen e brendshme të një personi.

Ajo vazhdon me një këshillë të fuqishme: “Paqja juaj, lumturia dhe shëndeti janë të paçmueshme. Nëse situata ose personi ju bën juve ankthiozë ose jo mirë, lëreni dhe lërini ato të jenë. Vendos veten tënde të parën.

Nëse është toksike që nga fillimi ose ju sjell juve një ndjenjë qesharake, ndiqni guximin tuaj.

Mos u frikësoni. Mbroni veten tuaj. Besojini vetes tuaj. Ti meriton gjërat më të mira që bota ka për të të ofruar”.