Tenelovela “Kiara dhe Luiz” vijon. E pas zënkave, përqafimeve, debateve, përqafimeve sërish, dy banorët e Big Borther Vip kanë bërë një bisedë me njëri-tjetrit.

Teksa ishin duke biseduar Luizi e pyeti moderatoren se nëse është e tij dhe përgjigjja e Kiarës na la të gjithëve “gojë hapur”.

Biseda:

Luizi: Pse je kaq e mirë?

Kiara: Më ke bërë ti të mirë.

Luizi: Je e mirë për mu?

Kiara: Jam.

Luizi: A je Kiara jeme?

Kiara: Po