Krist Aliaj është finalisti i katërt i BBV. Ai ishte në një përballje me Qetsor Ferunajn dhe Nita Latifin, dhe arriti të triumfonte duke siguruar një vend në finale.

Ai i bashkohet 3 banorëve të tjerë Luiz Ejllit, Efi Dhedhes dhe Dea Michelle, të cilët konkurrojnë për çmimin e madh.

“Desh më doli zemra nga vendi, kam kaluar momente të vëshrtira dhe u konkluduan pak a shumë të gjitha bashkë tani. shumë faleminderit, duhet ta marrë pak veten”, ishte mesazhi i tij drejtuar publikut.

Ndërkohë të shtunën e ardhshme, më 6 maj do të shpallet fituesi i këtij edicioni. Favorit është këngëtari i famshëm Luiz Ejlli.