Është “sqaruar” përfundimisht mbrëmjen e sotme Zhaklina Lekatari pas audios së bërë virale në rrjet një ditë më parë.

Kujtojmë se në audio dëgjohej Zhaklina, teksa shprehet që ishte e shantazhuar nga bashkëshorti i Oltës.

“Dua tju kërkoj falje të gjithë personave që kam përmendur në atë mesazh edhe vetes time.

Një bisedë e imja që mendoja se e kam bërë me persona të besuar nuk ka qenë ashtu. Është prerë dhe nxjerrë nga konteskti dhe është shpërndarë në të gjitha mediat.

Edhe njëherë dua t’ju kërkoj falje.“- është shprehur Zhaklina në studio.

Ndërkohë që mbrëmjne e sotme Arbana ka bërë një njoftim të rëndësishmëm dhe një masë të marrë nga produksioni, për të qenë në gjykime më të ftohtë dhe të paanshëm.

“Arbri do t’i bëj gjithmonë komentet për lojën e Oltës.”- tha Arbana.