Një gjest i Romeo Veshajt, i cili i ka derdhur në dekolte një pije, ka mërzitur dhe acaruar tej mase Erjola Docin, e cila është mbyllur në tualet.

Romeo i ka shkuar nga mbrapa duke i kërkuar të sqarohen dhe duke i thënë se nuk ishte ai qëllimi. Por, Erjola nuk ka pranuar duke i kërkuar të largohej.

Pjesë nga diskutimi:

Erjola: Po më merret fytyra jashtë nga papjekuritë tuaja

Romeo: Po të merret fytyra jashtë? Pse mo spirti?

Erjola: Mu zhduk se nuk të flas dot, nuk dua të të shoh me sy! Zhduku! Mos më detyro se nuk kam nga ik këtu

Romeo: Po jo mo shpirti, më dhemb kur më thua, o vajzë. Nuk ishte ai qëllimi

Erjola: E kam borxh të ta fus një surratit, mu zhduk, më lër rehat. Ik

Romeo: Çfarë po thua moj dil jashtë të sqarohemi

Erjola: Nuk dua asnjë sqarim, reagove në moment. Ik, o Romeo

Romeo: O zemra nuk ishte ai qëllimi

Erjola: Ik o Romeo

Romeo: S’është normale!