SHBA – Bradley Cooper, në emisionin më të ndjekur në SHBA, “Ellen DeGeneres” ka treguar një sekret që e mbante të fshehur prej kohësh.

37-vjeçari ka rrëfyer duke thënë këto fjalë: ”Ky është sekreti im i shpifur” dhe ka treguar disa nishane të vegjël të cilat i ngjanin shumë thithkave të gjoksit. Në trupin e tij ai tregoi tre të tilla, një në gjoks, një në këmbë dhe një në krah që bashkë me ato të kraharorit bëhen 5 gjithsej.

Aktori nuk nguroi të zhvishej për t’i treguar publikut dhe telespektatorëve nishanet e tij