Flokët e gjatë dhe biondë, format shpërthyese dhe shikimi i saj djallëzor mund të gënjejnë edhe sytë më të mprehtë duke ngatërruar Beatrice Roccon me Pamela Anderson.

Në të vërtetë bukuroshja italiane është vetëm sozia e rojes bregdetare më të famshme në botë.

Pikërisht për ngjashmërinë që ajo ka, ka ndërtuar karrierën e saj duke ëndërruar të ngjisë shkallët e botës së spektaklit.