Tom Cruise ka paraparë të shpenzojë miliona për vajzën e tij të dashur, pasi që pos dhuratave festive, ai do t’ia blejë asaj një shtëpi me vlerë 13.5 milionë dollarë.

Tom ka edhe përkujdesjen financiare për Surin dhe pret që për Krishtlindje pos vilës të bëjë edhe 30 000 dollarë dhurata për Krishtlindje.

“Tom është i përkushtuar që ajo të përjetojë Krishtlindjet më të mira në jetën e saj”, tha një burim.