“E vrava dhe nuk pendohem”, kjo është deklarata që ka dhënë për policinë 50-vjeçari shqiptar që masakroi për vdekje gruan e tij sot në Athinë.

Sipas mediave greke thuhet se Eduart Denaj ka deklaruar se gruaja e tij po “i hante paratë” dhe se kishte lidhje me burra të tjerë përgjatë viteve.

Ai po ashtu ka deklaruar: Nuk mund ta shihja të dashurin e saj duke bërë xhiro me makinë, kishte edhe foto në Facebook.