Firma “Ambra” SHPK zhvillon aktivitetin e saj rrobaqepësi që nga viti 1995 dhe aktualisht ka të punësuar 450 punonjjës.

Pas një lidhje kontrate 10-vjeçare me disa nga markat më të fuqishme në bota, firma “Ambra” kërkon të zgjerojë aktivitetin e saj dhe kërkon të punësojë edhe 150 punonjëse (me eksperiencë dhe pa eksperiencë pune) në këto sektorë:

-MAGAZINE

-RROBAQEPESE

-HEKUROSJE

-KONTROLL

-AMBALAZHIM

-QEPJE ME DORE

-PASTRIM FIJESH

-PASTRUESE

PER PUNONJESIT FIRMA OFRON:

-KOMUNIKIM KORREKT ME PUNONJESIT

-KUSHTE TE MIRA PER PUNONJESIT

-PAGAT ME TE MIRA NE TREGUN TONE

-CDO ORE PUNE PLUS QOFTE DHE PER RIPARIME ESHTE E PAGUESHME.

-DUKE PASUR PARASYSH CILESINE QE FIRMA PRODHON PAGAT NUK LLOGARITEN ME NORME, POR MERRET E PLOTE.

-LEJET E ZAKONSHME TE PAGUESHME PER 160 ORE NE VIT

-DITET E FESTAVE TE PAGUESHME

-SHPERBLIME CDO FUND VITI

50 PUNONJES DO PUNESOHEN NE ZONEN INDUSTRIALE NE FLLAKE (XHAFZOTAJ)

100 PUNONJES DO PUNESOHEN NE ZONEN E SPITALLES (DURRES)

PER KONTAKTIM MUND TE PARAQITENI PRANE ZYRAVE TONA ME ADRESE:

RRUGA “ALEKSANDER GOGA”LAGJIA NR.15 ,PRANE VARREZAVE TE VJETRA ,SPITALLE-DURRES.

OSE TE KONTAKTONI NE NUMRIN E CELULARIT – 0689012912