Channing Tatumin, revista “People” e ka shpallur si mashkullin më të bukur në botë. Por ky nuk është lajmi më i mirë për të. Channing së shpejti do të bëhet baba.

Aktori i njohur dhe gruaja e tij, Jenna Dewn do të bëhen prindër për herë të parë ka konfirmuar CNN.

Channing ka thënë se është i gatshëm të jetë prind i ardhshëm i fëmijës.

“Unë jam gati, Unë mendoj që ajo është gati,” ka thënë Tatumin për mediat amerikane.

Çifti, Tatumin Dewn janë në lidhje që prej tre vitesh, ndërsa për herë të parë ata janë takuar para pesë viteve.