Durrësi tregoi edhe njëherë tjetër, që ka kapacitetin të tërheqë mijëra turistë e vizitorë, duke e kthyer këtë sezon veror në më të suksesshmin të regjistruar ndonjëherë.

Aktivitete kulturore, jetë artistike, panaire, një vijë bregdetare më të pastër dhe ushqime e shërbim cilësor, të gjitha këto për të bërë për vete të huajt e vendasit.

Këta të fundit janë tejet të lumtur për sezonin e rërës dhe detit që po lëmë pas, si një ndër të rrallët që qyteti ka parë.

Ndiqni bashkangjitur përshtypjet e tyre: