Kryeministri Edi Rama ka dënuar ashpër sulmin e Hamasit ndaj Izraelit në orët e para të kësaj të shtune.

“Dënoj fuqishëm sulmin terrorist të Hamasit kundër Izraelit. Ne qëndrojmë të vendosur kundër terrorizmit. Mendimet tona janë me viktimat, familjet e tyre dhe gjithë Izraelin”, shkruan Rama.