Mjegulla e dendur nuk lejonte një fushëpamje të qartē në orët e para të mëngjesit të kësaj të diele.

E gjithë shëtitorja “Taulantia” ishte nën “pushtetin” e saj.

Mjegulla paralajmëron temperatura të larta e duket se kjo e dielë do të jetë goxha e nxehtë dhe me mot perfekt për plazh megjithëse jemi në mesin e muajit prill.