Ndërsa Shën Valentini po afron zgjedhja e të brendshmeve perfekte për këtë ditë bëhet një nevojë e ngutshme. Disa meshkuj e kanë të vështirë të gjejnë të brendshmet perfekte për t’i bërë të dashurës dhuratë për festën e të dashuruarve.

Por dy supermodelet e Victoria's Secret Sëanepeol dhe Lily Alridge mund të lehtësojnë shumë punën e tyre. Ato kanë prezantuar koleksionin e ri dedikuar, Shën Valentinit të quajtur, “Valentine’s Day campaign”. 

Veçse problemi i vetëm që do të kenë meshkujt do të jetë nëse duhet të zgjedhin modelet bukuroshe apo modelin e të brendshmeve!