Ditën e sotme, lajmi më viral në media ishte ai për djegien e Ferrari-t të Noizy-t, ku thuhet se ka qenë me porosi të Cllevios.

Pas kësaj akuze, Cllevio ka dalë live në Tik Tok, ku thotë: No Ferrari, no Ferrari, Maybach RIP”. Duke treguar se është djegur tjetër makinë e reperit dhe jo Ferrari.