Një ngjarje e rënde ka ndodhur këtë mbrëmje në qytetin e Fierit.

Sherri mes ish-bashkëshortit dhe bashkëjetuesit të ish-gruas në Fier ka degjeneruar deri në përplasje fizike dhe më pas në përdorim të thikës.

Ish-bashkëshorti i cili është autor i këtij krimi, Xh.M. është arrestuar nga policia.