Një 29-vjeçare humbi jetën në një incident tragjik mëngjesin e sotëm në Durrës.

Ngjarja ndodhi në lagjen 14 të qytetit bregdetar. Familjarët e kanë gjetur pa jetë në oborr të renë, ndërsa dyshohet se ajo ka rënë në kontakt me energjinë elektrike.

Nga hetimet e para rezulton se kabulli që zgjatej përmes oborrit për të  furnizuar me energji lavazhin para shtëpisë ka bërë masë dhe në kontakt me  rrethimin metalik është kthyer në përcjellës masiv të energjisë. Në padijeni gruaja e re ka rënë në kontakt me të dhe ka gjetur vdekjen.

Mësohet se viktima ishte shtatzënë, çka e thellon më tepër tregjedinë.

Gjithsesi do të jenë hetimet e mëtejshme që do të sqarojnë plotësisht rrethanat e ngjarjes dhe shkakun e vdekjes.