Moderatori dhe autori i Al Pazar në Agron Llakaj, 5 muaj më parë humbi babain e tij.

Publiku i tij është mësuar t’i dhurojë gjithmonë të qeshura, por dedikimet e Agronit për njerëzit e afërm janë gjithmonë emocionuese.

“Plot 5 muaj pas largimit tend bab i dashur, per here te pare luajta Xha Temen…,kapelen tende, shallin tend dhe tespiet e tua, i bera pjese te veshjes se personazhit dhe te gjithe me thane-“ sa i bukur xha Temja sot?!”…,e lotet me mbuluan bab…,por u lumturova qe te kisha me vete…,ahhh sa me mungon mor babi im i mire ?! M’a lodhe syrin duke pritur te zesh qoshen e divanit ku rrije…”, shkruan Agron Llaka.