Kryebashkiakja Emiriana Sako, kryetari Partisë, Luan Zaza, deputeti Alban Xhelili dhe sekretari organizativ Elio Jani, u takuan këtë të mërkurë me koodinatorët dhe kryetarët e Os-ve, me të cilët zhvilluan mbledhjen sipas axhendës së miratuar me zonën e Plazhit dhe Shkozetit.

“Analiza e rezultatit të marrë me 25 Prill do të pasohet nga ri-organizimi i çdo strukture”, shkruhet, ndër të tjera, në faqen zyrtare të Partisë Socialiste Durrës.