Policia në Berat ka arrestuar dy të rinj, një 25-vjeçar dhe një tjetër 30-vjeçar.

Dy të rinjtë akuzohen se kanë rrahur baballarët e tyre.

“- Komisariati Berat arrestoi në flagrancë shtetasin H. Z., 25 vjeç, banues në Berat, pasi ka ushtruar dhunë ndaj babait të tij;

-arrestoi në flagrancë shtetasin Xh.S., 30 vjeç, banues në Berat, pasi ka ushtruar ndaj babait të tij;”, njofton policia.