Dy shfaqje të Cirkut Kombëtar do të zhvillohen ditën e diel në ambientet e qendrës kulturore “Aleksandër Moisiu”, në Durrës.

Shfaqja e parë do të fillojë në orën 11:00, ndërsa e dyta në orën 13:00.

Detajet për biletat dhe rezervimet i gjeni më poshtë.

Postimi i Teatrit “Aleksandër Moisiu” në “Facebook”:

CIRKU NË DURRËS🤹‍♂️🎪🎲

𝐄 𝐝𝐢𝐞𝐥 𝟏𝟏 𝐃𝐡𝐣𝐞𝐭𝐨𝐫

Shfaqja 1. 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟭:𝟬𝟬. Shfaqja 2. 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟯:𝟬𝟬

𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 “𝘈𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘔𝘰𝘪𝘴𝘪𝘶”

𝐵𝑖𝑙𝑒𝑡𝑎 & Rezervime:: 𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽👉𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

𝑂𝑟𝑎𝑟𝑖 𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒𝑡𝑎𝑟𝑖𝑠𝘦̈ 𝟎𝟗:𝟎𝟎-𝟏𝟐:𝟎𝟎 𝐝𝐡𝐞 𝟏𝟕:𝟑𝟎-𝟏𝟗:𝟎𝟎

• 𝐵𝑖𝑙𝑒𝑡𝑎 𝑘𝑢𝑠ℎ𝑡𝑜𝑛: 200 𝑙𝑒𝑘