Shkolla Artistike Jordan Misja sjell sonte për herë të parë në Durrës për të gjithë nxënësit dhe të rinjtë, një një nga operat gazmore më të zëshme të Mozart “Dasma e Figaros”.

Nën shoqërimin e Orkestrës Simfonike të Liceut Artistik dhe me një larmishmëri karakteresh, lojë të bukur e intriga dashurie, shfaqja fillon në orën 18:00.

Njoftimi i plotë:

Shkolla Artistike Jordan Misja sjell për herë të parë në Durrës për të gjithë nxënësit dhe të rinjtë, një një nga operat gazmore më të zëshme të Mozart me një larmishmëri karakteresh, lojë të bukur dhe intriga dashurie.

𝗗𝗔𝗦𝗠𝗔 𝗘 𝗙𝗜𝗚𝗔𝗥𝗢𝗦

Nga Mozart

Me pjesëmarrjen e 𝗢𝗿𝗸𝗲𝘀𝘁𝗿𝗲̈𝘀 𝗦𝗶𝗺𝗳𝗼𝗻𝗶𝗸𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗟𝗶𝗰𝗲𝘂𝘁 𝗔𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝗶𝗸.

𝟭𝟱 𝗣𝗿𝗶𝗹𝗹 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟬𝟬

𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

Dirigjent | Andi Kongo

Regjisore | Klaudia Mikeli Hila

Në piano | Aldi Areza

Udhëheqës vokali: Ema Kançi | Alma Strazimiri | Irida Bega | Evis Mula | Adrian Trebicka | Gerti Zajmi

Info & Rezervime në

𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽: 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

ℹ️ 𝘉𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢 𝘬𝘶𝘴𝘩𝘵𝘰𝘯 – 200 𝘭𝑒𝘬𝑒̈

𝑂𝑟𝑎𝑟𝑖 𝑖 𝑏𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢𝘳𝘪𝑠𝑒̈ | 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬