Përcillet për në banesën e fundit 21-vjeçari Aldi Rama, i cili dy ditë më parë vrau efektivin e policisë në Lezhë, Saimir Hoxhën dhe pas disa orësh vrau edhe veten.

Ceremonia mortore e të riu u zhvilluar në orën 14:00 në banesën e të ëmës, në lagjen nr.13 të Durrësit, ku ka patur të pranishme edhe forca policore në zonë.

Më poshtë video nga momenti i përcjelljes së të riut për në varrezat në “Kodër Arapaj” të qytetit bregdetar: