Fëmijët e Durrësit kanë krijuar një atmosferë të jashtëzakonshme në natën e parë të “Festivalit Kombëtar të Teatrit për Fëmijë” në Berat.

Ata do të vlerësohen në natën finale nga juria prestigjoze e përbërë nga emra të njohur të kinematografisë shqiptare.

POSTIMI I KRYEBASHKIAKUT TË BERATIT

Atmosferë e jashtëzakonshme sot nga nata e parë e “Festivalit Kombëtar të Teatrit për Fëmijë”, e cila nisi me fëmijët e qytetit të Durrësit.

Fëmijë dhe shfaqje e mrekullueshme.

Juria prestigjoze e cila do i vlerësojë në natën finale e përbërë prej:

Z.Ndriçim Xhepa

Znj.Luiza Xhuvani

Znj.Rajmonda Bulku

Suksese të gjithëve, Berati do ju mirëpresë çdo vit