Ish-Kryeministri Sali Berisha ka mbërritur në Pallatin e Kulturës “Aleksandër Moisu” në Durrës, për të mbajtur “Foltoren” e radhës, ku është pritur me entuziasëm dhe me ovacione të mëdha nga mbëshetësit e tij.

Kujtojmë që shumë figura të PD-së ndodhen të pranishëm në takim me ish-kryeministrin Berisha.