Njihuni me jahtin eksplorues “Steel”, i cili është vizitori i kësaj të hëne në portin e Durrësit.

“Steel” karakterizohet nga një strukturë alumini prej 55 m të gjatë, zhytje maksimale deri në 3,3 m dhe një kapacitet mbajtës prej 78 tonësh.

Ai lundron nën flamurin e ishujve Kajman ka mbërritur në brigjet e Durrësit nga porti i PortNovi, (Mal i Zi) dhe do të vijojë itinerarin në brigje të tjera në Adriatik.