Fredi Beleri ankimon e vendimin e GJKKO dhe kërkon prishjen e vendimit dhe të shpallet i pafajshëm.

Raportohet se dosja është dorëzuar të premten nga GJKKO ne Apelin e Posaçëm dhe pritet të hidhet në short për t’u caktuar trupa gjykuese.