Në ditëlindjen e Princeshë Geraldinës, u vu re se Princ Leka dhe Elia Zaharia festuan të ndarë. Kjo e fundit organizoi edhe një festë për ditëlindjen e 3-të të së bijës, ku i ati nuk ishte pjesë, por vetëm familjarët e saj.

Pas kësaj, Princ Leka shtoi dyshimet duke për një krizë në marrëdhënien me Elian, duke e hequr bashkëshorten e tij nga Instagrami, me të cilën ndiqeshin në ditëlindjen e vajzës së tyre.

Së fundmi, Princ Leka prej diçka më shumë se 1 viti nuk mban unazën e martesës duke u shfaqur pa të edhe në ceremonitë më të rëndësishme.

Nga ana tjetër, Elia e ka zëvëndësuar unazën klasike të martesës me një unazë me gurë, e cila nuk dihet nëse është apo jo dhuratë nga Princi.