Ish-deputeti i Durrësit, Lefter Koka ka uruar ish-kryeministrin Fatos Nano për 69-vjetorin e lindjes.

Në një postim në Facebook, teksa poston një foto të vjetër të tyren, Koka shkruan për Nanon, të cilin e quan largpamës, se mbështeti shoqërinë e hapur demokratike falë vizionit që pati.

Sipas tij, ish-kreu i Partisë Socialiste ka ditur të delegojë pushtetet më mirë se kushdo tjetër, i udhëhequr nga filozofia e tij personale.

POSTIMI I PLOTË

Çdo 16 Shtator nuk mund të kalojë për mua, pa kujtuar vlerat e çmuara dhe largpamësinë e Fatos Nanos. Gëzuar ditëlindjen

Fatosi mbështeti fort falë vizionit që pati shoqërinë e hapur demokratike!

Më mirë se kushdo ka ditur të delegojë pushtet, udhëhequr nga filozofia e tij personale ku dominimi i tolerancës, modestisë dhe bashkëpunimi ishin urat lidhëse edhe me besimin që ai i dha brezit të ri socialist!

Fatosi kontribuoi pa u lodhur në zhvillimin e shpejtë të Shqipërisë, ndaj të gjithë ne; miq, bashkëpunëtorë e socialistë do t’i jemi ngahera mirënjohës!

Ditë të bekuara paç miku im!