Është ndarë nga jeta në moshën 61-vjeçare pas një sëmundje të rëndë biznesmeni Haki Sinani.

Sinani ishte presidenti dhe themeluesi i kompanisë “Hidrosanitare Sinani”, si dhe një prej biznesmenëve më të suksesshëm në vend.

Homazhet do të zhvillohen pranë ambienteve të kompanisë ditën e diel në orën 10:00-12:00.

Ndërsa ceremonia e varrimit do të bëhet po këtë ditë në orën 12:00, në Shijak.