Orkestra e harqeve “Aleksandër Moisiu” në kuadrin e festimeve të festave të fundvitit, ditën e martë ora 18.00 prezanton koncertin e radhës.

Atmosferës se festave me repertorin tipik të valceve të Shtrausit, Shoshtakoviçit, Waldteufel (interpretohet për herë të parë në Shqipëri), Zacharianit i shtohet pjesmarja e jashtëzakonshme e Divës shqiptare të teatrit të operas dhe baletit EVA GOLEMI.

Tradita shumë vjeçare e kësaj orkestre prej gati 41-vjetësh është një vlerë reale e qytetit tonë në historinë shumë shekullore të Durrësit.