Në kuadër të Javës Evropiane të Lëvizshmërisë në datat 16 deri më 22 shtator 2023, Bashkia Durrës në bashkëpunim me grupimin qytetar “Bicycle Durrës” organizuan një pedalim me biçikleta me moton: “Pedaloni dhe kurseni energji”.

Kryetarja e bashkisë Emiriana Sako ka shpërndarë edhe këto pamje në faqen e saj të Facebook-it.