Si Diego dhe Paloma, Ronaldo dhe Frenki kanë zbritur në skenën e Dancing With The Stars në një Rumba.

Juria ka kritikuar ashpër kërcimin, duke e vlerësuar me pikë të ulëta.

Valbona Selimllari i dha Ronaldos 7 pikë, Lori Bala 3 pikë, Ilir Shaqiri 6 pikë, Olta Gixhari 4 pikë.

24 pikë, por moderatori nuk është larguar pa ‘zë’ nga skena, ndërsa ka vendosur të ‘kompensojë’ Oltën për batutën e sanduiçit javën e shkuar dhe pikët e ulta të kësaj jave me një koment therës.

Ronaldo: Mos ndoshta e kishe vlerësimin për veten tënde si aktore Olta?

Olta: Po shumë mirë bën ai, kur ja ka dhënë Top Channel këtë kohë televizive shumë mirë bën ai, le të shpifi, le të hedhë baltë.

Bora: Ronaldo respekto njerëzit që janë këtu.

Iliri: Unë mendoj që në këtë skenë secili prej jush duhet të ketë qetësinë mendore, të respektoni njeri tjetrin!

Ronaldo: Gjithsesi VIP 9 është kodi. Ju që na doni dhe na mbështesni, mund të rimbursoni pikët që Olta nuk dha.