Mbrëmjet e 30 nëntorit, artdashësit durrsakë kanë mundësi të kalojnë orë të këndshme në teatrin e Durrësit.

Me regji të Xhuliano Briskut, vjen në qytetin bregdetar premiera “Koloneli Zog”, nën interpretimin e aktorëve të njohur si Florian Agalliu, Roerd Toçe, Franc Bregu, Donald Shehu, Urim Aliaj, Paulo Kadillari, Artemis Beluli.

Pak histori rreth premierës:

Në një manastir në malet e Ballkanit janë strehur disa pacientë të harruar nga bota e përtejme, ku midis tyre dhe një kolonel ushtarak rus i rënë në një shok traumatik nga lufta.

Doktori i cili vjen të inspektojë këtë spital ‘të marrësh’ për t’i rikthyer përsëri në normalitet këta njerëz, fillon e vë në mëdyshje edhe vetë egzistencën e tij duke u bërë pjesë e kësaj çmendurie.

Koloneli dhe doktori pas shumë perpjekjesh arrijnë ta kthejnë në normalitet këtë vend me anë të disiplinës së rreptë ushtarake, por ëndrrat e tyre nuk mbarojnë me kaq, ato fluturojnë si një zog për të gjetur botën e lirë dhe të mbrojtur nga çdo luftë që mund t’i kanoset këtij manastiri.

Idealet për t’iu bashkuar një bote të mbrojtur dhe të civilizuar, do bëjnë që ata të ndërmarrin një udhëtim të gjatë drejt Strasburgut, për tu anëtarësuar në OKB.

Postimi i plotë i Teatrit “Aleksandër Moisiut” në “Facebook”:

𝗞𝗢𝗟𝗢𝗡𝗘𝗟𝗜 𝗭𝗢𝗚❗

𝑁𝘨𝘢 𝘏𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰 𝘉𝘰𝘺𝘵𝘤𝘩𝘦𝘷𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳

| Xhuliano Brisku

Në një manastir në malet e Ballkanit janë strehur disa pacientë të harruar nga bota e përtejme, ku midis tyre dhe një kolonel ushtarak rus i rënë në një shok traumatik nga lufta.Doktori i cili vjen të inspektojë këtë spital ‘të marrësh’ për t’i rikthyer përsëri në normalitet këta njerëz, fillon e vë në mëdyshje edhe vetë egzistencën e tij duke u bërë pjesë e kësaj çmendurie.Koloneli dhe doktori pas shumë perpjekjesh arrijnë ta kthejnë në normalitet këtë vend me anë të disiplinës së rreptë ushtarake, por ëndrrat e tyre nuk mbarojnë me kaq, ato fluturojnë si një zog për të gjetur botën e lirë dhe të mbrojtur nga çdo luftë që mund t’i kanoset këtij manastiri.Idealet për t’iu bashkuar një bote të mbrojtur dhe të civilizuar, do bëjnë që ata të ndërmarrin një udhëtim të gjatë drejt Strasburgut, për tu anëtarësuar në OKB ❗

𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑝𝑟𝑒𝑡𝑜𝑗𝑛𝑒̈:

𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗔𝗴𝗮𝗹𝗹𝗶𝘂 | 𝗥𝗼𝗲𝗿𝗱 𝗧𝗼𝗰̧𝗲 | 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰 𝗕𝗿𝗲𝗴𝘂 | 𝗗𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱 𝗦𝗵𝗲𝗵𝘂 | 𝗨𝗿𝗶𝗺 𝗔𝗹𝗶𝗮𝗷 | 𝗣𝗮𝗼𝗹𝗼 𝗞𝗮𝗱𝗶𝗹𝗹𝗮𝗿𝗶 | 𝗔𝗿𝘁𝗲𝗺𝗶𝘀 𝗕𝗲𝗹𝘂𝗹𝗶

𝘝𝘪𝘥𝘦𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘢 | 𝘍𝘢𝘣𝘪𝘰 𝘚𝘦𝘧𝘦𝘳𝘪

𝘒𝘰𝘳𝘦𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘢 | Robert Nuha

𝘒𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘢 | 𝘋𝘩𝘦𝘴𝘱𝘪𝘯𝘢 𝘊𝘢𝘯𝘪 𝘚𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘢 | 𝘌𝘳𝘵𝘪 𝘉𝘦𝘫𝘥𝘰

𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮 𝟯𝟬 𝗻𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬

𝗥𝗶𝘃𝗲̈𝗻𝗶𝗲𝘁 𝟭, 𝟮, 𝟯 & 𝟰 𝗱𝗵𝗷𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬

𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 “𝘈𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘔𝘰𝘪𝘴𝘪𝘶”

𝗥𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗶𝗺𝗲 & 𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮

𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 ➡️ 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

📲ℹ️ 𝘉𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢 𝘬𝘶𝘴𝘩𝘵𝘰𝘯 500 𝘭𝘦𝘬𝘦.

𝘗𝘦̈𝘳 𝘬𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪 𝘵𝘦̈ 𝘤𝘢𝘬𝘵𝘶𝘢𝘳𝘢, (𝘗𝘦𝘯𝘴𝘪𝘰𝘯𝘪𝘴𝘵𝘦̈ & 𝘚𝘵𝘶𝘥𝘦𝘯𝘵𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘱𝘢𝘫𝘪𝘴𝘶𝘳 𝘮𝘦 𝘬𝘢𝘳𝘵𝘦̈ 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪) 𝘬𝘶𝘴𝘩𝘵𝘰𝘯 300 𝘭𝘦𝘬𝘦̈.

𝑂𝑟𝑎𝑟𝑖 𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒𝑡𝑎𝑟𝑖𝑠𝑒̈ 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬

𝑷𝒓𝒐𝒅𝒉𝒊𝒎 𝒊 𝑭𝒐𝒏𝒅𝒊𝒕 𝒕𝒆̈ 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒊𝒕 𝒑𝒆̈𝒓 𝒕𝒆̈ 𝑹𝒊𝒏𝒋, 𝒎𝒆 𝒎𝒃𝒆̈𝒔𝒉𝒕𝒆𝒕𝒋𝒆𝒏 𝒆 𝑴𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒓𝒊𝒔𝒆̈ 𝒔𝒆̈ 𝑲𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒆̈𝒔 , 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒊𝒕 “𝑨𝒍𝒆𝒌𝒔𝒂𝒏𝒅𝒆̈𝒓 𝑴𝒐𝒊𝒔𝒊𝒖” 𝒅𝒉𝒆 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒊𝒕 𝑬𝒌𝒔𝒑𝒆𝒓𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒍 “𝑲𝒖𝒋𝒕𝒊𝒎 𝑺𝒑𝒂𝒉𝒊𝒗𝒐𝒈𝒍𝒊”.