Kryeministri Edi Rama ka postuar disa pamje nga një ndër plazhet më të bukura të detit Adriatik në Durrës dhe shkruan:

“MIRË MËNGJES dhe me një nga sekretet e bukura të Adriatikut në Durrës, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan kryeministri Rama bashkangjitur videos së publikuar.

Më herët Rama është shprehur se vendin ka pasur një rritje të zhvillimit të turizmit dhe se gjithashtu investimet do të vijojnë.