Sekuestrohet një autobus me 100 mijë euro të padeklaruara në Portin e Durrësit.

Autobusi vinte nga Italia.

Shuma e valutës nuk ishte deklaruar dhe u kap nga pajisja e skanerit.

Nuk është hera e parë që kapen shuma të tilla në Portin e Durrësit.

Ende nuk bëhet e ditur se kujt i përkiste autobusi dhe se shuma e valutës së bllokuar.