Është shtyrë për ditën e nesërme në orën 12:30, dhënia e masës së sigurisë për ish-ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqaj dhe dy bashkëpunëtorëve të tij, që u arrestuan ditën e djeshme.

Ky vendim u mor pas kërkesës së avokatëve, të cilët kërkuan më shumë kohë për tu njohur me aktet e dosjes.

Beqaj akuzohet dhe për korrupsionit, mos deklarim të ardhurave duke fshehur pronësinë e një restoranti në Tiranë dhe të një automjeti.