Paraditen e sotme janë hequr qindra vazo me lule, të vendosura më 30 gusht në shkallaret pranë xhamisë së qytetit.

E deuar si një hapësirë publike me lule të shumëllojshme, ku mjaft turistë dhe qytetarë ndalonin për të shkrepur foto, dekori më i ri i qytetit “pushoi” së ekzistuari.

Para të shpenzuara kot, apo një trill momental….