Një zjarr ka përfshirë një sipërfaqe toke me shkurre në vendin e quajtur Ftelë, në Konispol.

Teksa 5 efektivë dhe forcat zjarrfikëse ndodhen në vendin e ngjarjes.

Terreni i vështirë malor ka vështirësuar edhe punën e zjarrfikëseve, lëvizja e tyre është kryer me skaf.

Aktualisht zjarri vijon të jetë aktiv.