69 nxënësve ekselentë të shkollave 9-vjeçare të Durrësit si dhe 7 fituesve të Olimpiadës Mbarëshqiptare të matematikës “KAMO 2022” u janë dhënë çertifikata mirënjohjeje dhe shpërblime financiare nga ana e bashkisë Durrës.

Çeremonia e zhvilluar në bashki bëri bashkë të gjitha nxënësit më të mirë të Durrësit dhe ashtu siç bashkia e ka kthyer tashmë në traditë shpërblimin e maturantëve me të mirë të maturës shtetërore dhe këtë vit filloi të japë një shpërblim monetar edhe për nxënësit më të mirë të shkollave 9-vjeçare.

“Ne do t’i mbështesim gjithmonë nxënësit ekselentë që arrijnë të tilla rezultate të larta. Ky shpërblim financiar është një akt modest që realizon Bashkia e Durrësit, duke i vlerësuar të gjithë nxënësit të cilët kanë rezultate të shkëlqyera dhe duke i motivuar ata në rrugën e gjatë të dijes. Do t’i mbështesim gjithmonë fuqimisht këta nxënës sepse ne besojmë tek e ardhmja, besojmë tek ky brez i ri i cili do ta çojë përpara qytetin e Durrësit”,– tha Sako gjatë ceremonisë.

Nxënësit ekselentë të ciklit të ulët të mesëm (viti 2021-2022)

  
1BiankaHala
2LeartMosho
3LauraFeka
4BjorniRama
5AntigonaBegolli
6BleondaAgalliu
7GentaMetollari
8KleoLapi
9KristianOrmanidhi
10GeraXhuti
11AlbionCela
12OltianaMullaj
13DiniLiço
14GrejsiLiperi
15LeonDeliallisi
16BlertaMiraka
17SaraLaci
18AlteaTherrmija
19KristiGraci
20AjnaBala
21LorencKërtusha
22TomasinaRrudha
23BesartFarruku
24FjonaGarori
25KeidiGjylo
26AlbijonaLoshaj
27EnxhiKamxhiu
28XhulianoDalanaj
29GresildaRina
30LauraMerollari
31ReviLusha
32TediBanushi
33EnoHasa
34AlbrienaHasa
35SergjiosKastrati
36AlteaZoku
37AlbanZhiti
38GrejsiHoxha
39KlaudiaGjini
40KlaudjaGlloga
41KleaMetani
42LiviaÇeço
43ArgesaBukaçi
44AnastasiaRexha
45EgisDervishi
46EnioBërzani
47GlenMarku
48RinaldGjoça
49RoiToska
50AngelikiLagji
51KintiaMyftari
52MartinaCerloj
53EdisLika
54PaulinaCani
55SamandaBala
56ElvioKoçi
57KleminaHoxha
58MegiAdemi
59KlaudiaMisiri
60KamilaQoshi
61KlerencVora
62DeboraKaraj
63DejviGjoka
64AmarioBeqiri
65KleaZeneli
66AmandaRexhepaj
67DejviGjeçi
68DenadaDauti
69SalentinaDauti
        

Nxënësit fitues të Olimpiadës Mbarëshqiptare të Matematikës (KAMO 2022)

1KriselLeka
2SigiZalla
3TroiQendro
4BorinBitraj
5KristjanDemo
6KlevisaZeqja
7LukaMënalla