Ish-zëvendëspresidenti amerikan Mike Pence është tërhequr nga gara presidenciale e vitit 2024.

Ai e bëri njoftimin të shtunën në Las Vegas gjatë Samitit Vjetor të Koalicionit Republikan Hebre.

“Bibla na thotë se ka një kohë për çdo qëllim,” tha Pence në mbyllje të fjalimit të tij.

“Duke udhëtuar nëpër vend për gjashtë muajt e fundit, kam ardhur këtu për të thënë, është e qartë për mua, nuk është koha ime,” tha ish-zëvendëspresidenti.

“Pra, pas shumë lutjesh dhe diskutimesh, kam vendosur të pezulloj fushatën time për presidencën”.