Një ndërruar jetë një person në Moglicë të Maliqit, i cili ka rënë nga shkëmbi teksa shkoi për të mbledhur bimë mjekësore.

Ngjarja sipas policisë ka ndodhur në vendin e quajtur Qafa e Gjarprit.

Sipas dëshmive, banori kishte shkuar në këtë zonë për të mbledhur çaj, por nga pakujdesia dyshohet se është rrëzuar dhe si pasojë ka humbur jetën.