Është arrestuar në Portin e Durrësit një person, i cili është kapur me një arsenal armësh.

I arrestuari është kapur me një arsenal armësh në makinë dhe ishte duke u futur në Shqipëri nëpërmjet pikës kufitare të portit të Durrësit.

Gjatë kontrollit të bërë nga policia rezultoi se në automjet ai kishte fshehur një snajper, një shotgan dhe një pistoletë.

Lexo edhe: