Moti i keq dhe reshjet që kanë prekur 24 orët e fundit zonat rreth Adriatikut kanë çuar në mbylljen e portit të Barit e si rezultat lundrimet e parashikuara për mbrëmjen e sotme janë anuluar.

“Për arsye të kohës së keqe në detin Adriatik dhe mbylljes së përkohshme të portit të Barit (Itali) , tragetet e linjës Durrës-Bari dhe anasjelltas, përkatësisht tragetet “Af Francesca” dhe “Rigel III” nga Durrësi dhe “GNV Azzura” e “Rigel III” nga Bari do të nisen në orën 07:00 të ditës së nesërme, pra datë 18 Shtator dhe jo në orarin e parashikuar 23:00 të mbrëmjes së sotme. Pasagjeret do të pajisen me dhomë në target”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Infrastrukturës.